London/Parker/Regent's Park

Regent's Park i London

Regent's Park er designet med flere anlagte haver og Regent's Canal strømmer gennem parken med et tilhørende lille bådområde.

Parken er omkring to kvadratkilometer og har flere dejlige haver, som den eksklusive italienske have, den engelske have og dronningens have. Indenfor Dronning Marys Have er der et friluftsteater. Parken har også en smuk rosenhave med mere end 30.000 roser af omkring 400 forskellige arter. De yngste familiemedlemmer kan have det sjovt i en af ​​parkens tre legepladser, selv London Zoo, der ligger ved parkens nordøstlige ende, kan være et stort hit blandt børnene.

Gode sports muligheder

Regent's Park har fine sportsfaciliteter med mulighed for at øve flere sportsgrene som tennis, atletik, softball, fodbold, rugby og frisbee. Midt i sportsområdet er The Hub Parks underjordiske omklædningsrum.

Regents Park i London

Ambassader og en moske

I den vestlige del af parken er Winfield House, som er den officielle ambassadør for den amerikanske ambassadør. Også i nærheden er Regent's Park Mosque, officielt navngivet London Central Mosque. På den ene side af parken er Regents College.

De nærmeste metrostationer er Regent Street, Baker Street og Greate Portland Street.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Regent's Park

Kort til Regent's Park

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Regent's Park er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.