London/Parker/Kensington Gardens

Kensington Gardens i London

Kensington Gardens var engang en privat have, der tilhørte den kongelige bolig Kensington Palace. Parken støder op til Hyde Park og er i dag perfekt til vandreture gennem smukke haver, mindesmærker og den sjove legeplads bygget til minde om prinsesse Diana.

En kunstig sø adskiller parkerne

De to parker adskilles af ringvejen, men Kensington Gardens anses stadig af nogle som en del af Hyde Park. Kensington Gardens dækker et område på lidt over 1 kvadratkilometer og blev bygget omkring 1728-1738. I 1730 blev den kunstige sø Serpentine bygget, som faktisk er placeret i både Hyde Park og Kensington Garden, med Serpentine Bridge, der forbinder de to parker.

Parken er meget udbredt til solbadning, jogging og cykling. Det har smukt anlagte haver som den hollandske have og den italienske have. Sidstnævnte består af fire springvand og meget fine klassiske skulpturer. Parken indeholder også to statuer af dronning Victoria og Peter Pan og et mindesmærke til engelske officer Speke. Kensington Gardens er lidt mere formelt end Hyde Park, og opfattes ofte som de fineste af de to.

Kensington Gardens i London

Som sagt var Kensington Gardens oprindeligt tilhørende det kongelige residens Kensington Palace, hvor Diana Diana levede indtil sin tragiske død i 1997. Det var også derfor, at denne særlige park blev valgt til at bygge en legeplads dedikeret til hende - Memorial Playground. Legepladsen består blandt andet af et kæmpe træpiraatskib og er ekstremt populært hos børn.

Prins Alberts mindesmærke

I det sydøstlige hjørne af parken er Albert Memorial, et mindesmærke for prins Albert, dronning Victoria's elskede mand, som døde af tyfus i en alder af 42 år. Mindesmærket blev bygget umiddelbart efter hans død for at hylde ham og hans interesser. Mindesmærket består af et farverigt gotisk tårn omgivet af marmor figurer.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Kensington Gardens

Kort til Kensington Gardens

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Kensington Gardens er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.