London/Parker/Hyde Park

Hyde Park i London

Hyde Park er sandsynligvis Londons ældste park. Udover det berømte Speakers Corner har Hyde Park også tennisbaner, legeplads, sø og flere caféer. Det er et must at tage en tur gennem denne grønne oase beliggende i det centrale London.

Hyde Park er i slutningen af ​​Oxford Street med Kensington Park mod vest. Området, som i dag udgør Hyde Park, blev Henry VIIIs ejendom i 1536, da kongen ønskede at bruge parken til jagt. Men det var først senere, at parken var åben for offentligheden.

En kunstig sø

I det 19. århundrede blev den kunstige sø Serpentine bygget. Søen bestod af en oversvømmet flod og ligger midt i parken. I dag kan parkens besøgende nyde udsigten eller leje en lille robåd og tage en tur ud på vandet. På det samlede område er der mange muligheder for at være aktive i det 142 hektar store område. Parken bruges af mange lokale til deres daglige træning og regelmæssige udflugter.

Som turist anbefales det at tage en tur gennem det store grønne område. Parken har mere end 400 træer, en smuk rosentuin og huser mange forskellige fuglearter. Hyde Park har også nogle attraktioner, såsom den store Marble Arch, der oprindeligt var porten til Buckingham Palace, men flyttede til sin nuværende beliggenhed i parkens nordøstlige hjørne i 1851.

Hyde Park i London

Hyde Parks mest berømte attraktion er Speakers Corner. I dette hjørne af parken har almindelige borgere i mange århundreder været i stand til at rejse sig og bruge deres forfatningsmæssige ytringsfrihed og tale frit til Londons beboere. Denne unikke mulighed er blevet brugt gennem årene af store personligheder som George Orwell og Karl Marx. Men også lokale politikere og almindelige mennesker har talt med og til Londons borgere her. Hver søndag morgen, hvem der ønsker at komme og åbne deres hjerter eller bare lytte til, når andre gør det.

Efter udforskning af Hyde Park kan gæsterne nyde en forfriskning eller et måltid på en af ​​parkens cafeer eller restauranter. For eksempel, The Dell, hvorfra du får en smuk udsigt over Serpentine. Der er også flere små kiosker omkring parken, hvor forfriskninger kan købes.

Hyde Park er åben hver dag mellem kl. 05.00 og midnat hele året rundt. Den nærmeste metrostation er Hyde Park Corner Station.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Hyde Park

Kort til Hyde Park

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Hyde Park er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.