London/Øvrige oplysninger/Vejret i London

Vejret i London

London kan besøges hele året rundt, vejret er meget ligesom i Danmark, så du ved hvad du kan forvente. Men stadig ikke. Englands vejr er lidt mere usikkert end danskerne, så pakke med en varm sweater og en paraply.

De hotteste måneder er maj til september, som det er i Danmark. Her kan det blive rigtig varmt, hvis du er heldig, måske for varmt til sightseeing, ifølge nogle. Hvis du er blandt dem, der foretrækker at tage en byferie i lidt køligere vejr, kan du besøge London om efteråret eller foråret. En anden fordel ved at vælge disse årstider er at du kommer ud af turistsæsonen og dermed oplever mindre fyldte museer og kortere køer.

Fra juni til august er dagtemperaturen gennemsnitlig omkring 20-22 grader. Om natten er temperaturen omkring 15 grader. Maj har en gennemsnitstemperatur på 17 grader om dagen, mens det i september er omkring 19 grader om dagen. I april og oktober er det omkring 13-14 grader om dagen og i vintermånederne er det i gennemsnit mindre end 10 grader om dagen. I løbet af disse måneder er der også mulighed for sne. Sne er dog ikke særlig almindelig i London, da byen genererer så meget varme. London er ofte 5 grader varmere end de omkringliggende områder i vintermånederne.

Vejret i England er meget varieret, og det er ikke en myte at det regner lidt mere end hjemme. Det er derfor en god idé at tilpasse sige og bringe paraply og passende tøj hjemmefra. Men heldigvis kan ingen vejr ødelægge en tur til London, byen har masser af indendørs aktiviteter og gode museer, så en dag eller to med regn bør ikke skræmme den nysgerrige turist.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Klimat och väder i London