London/Øvrige oplysninger/Turistinformation

Turistinformation London

Drikkepenge i London

Det er almindeligt at forlade omkring 10 procent i drikkepenge på restauranter. På mange steder tilføjes dog et gebyr på 10-12 procent i regningen, og i disse tilfælde er det ikke nødvendigt at tilføje noget rikkepenge. Taxichauffører vil ofte forvente ca. 10 procent i drikkepenge.

Elektricitet i London

England bruger 240 volt som i Skandinavien. Men kontakterne har tre pigge, så man har brug for en rejseadapter i England, der kan købes i London eller f.eks. i lufthavnen i Danmark eller England.

Forsikring i London

Det gule sygesikringskort gælder for ophold på mindre end en måned. Hvad der sker nu med Brexit er uklart.

Ferie i England

Næsten alle butikker, banker og lignende er lukket i forbindelse med helligdage. Der er dog flere butikker i centrum, der er åbne, især i området omkring Oxford Street. De fleste turistattraktioner er også åbne næsten hver dag på året.

Tidsforskel i England

England er en time tilbage i forhold til dansk tid og har sommertid. Når det er på. Kl. 12.00 i Danmark er det allerede på. 11.00 i London. Her kan du altid se, hvilken tid det er i London og England.

Valuta og veksling

Storbritanniens valuta er britisk pund og forkortet GBP. Et pund koster normalt omkring 10 kr., Men det varierer meget, og det anbefales derfor at man undersøger kurset umiddelbart før afrejse. Det er en god ide at udveksle penge derhjemme, da det kan være meget dyrt at udveksle penge i London. Her finder du den nuværende britiske pundpris.

Åbningstider

Butikker er normalt åbne fra kl. 08.30 til 17.30 mandag til fredag ​​og lørdag formiddag. Åbningstider varierer imidlertid meget fra område til område, og butikkerne i centrum er længere åbne. Stormagasiner såsom Harrods er også åbne om søndagen.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Turistinfo London