Fly til London

Det har aldrig været så billigt at flyve til London, og der har aldrig været flere muligheder for at komme derhen. Lavprisflyselskaber har skubbet priserne ned på markedet og skabt også flere ruter. Således kan du i dag flyve til London fra Esbjerg, Aarhus, Billund og Kastrup.

Det tager cirka 2 timer at flyve fra Danmark til London afhængigt af, hvor du flyver fra. Men husk at sætte uret tilbage 1 time ved ankomsten. Fra Danmark er der fly til tre forskellige lufthavne i London-området: Heathrow, Stansted og London City Airport.

Heathrow er den største

Heathrow Lufthavn er beliggende i den vestlige del af London og er den største lufthavn i England. Heathrow Express er en toglinje, der er den hurtigste måde at komme til London centrum fra lufthavnen. I 15 minutters intervaller går togene direkte til byens centrum. Rejsen tager 15-20 minutter. Du kan også bruge metroen, der løber hvert 10. minut om dagen, men det tager cirka 45-60 minutter.

Stansted Lufthavn er Englands nyeste lufthavn. Mange lavprisflyselskaber bruger denne lufthavn, som ligger 40 kilometer uden for det centrale London. Den hurtigste måde at komme fra Stansted Lufthavn til det centrale London er med Stansted Express toglinjen. Der er mellem 2 og 4 afgange pr. Time, rejsen tager ca. 45 minutter. Busselskabet National Express har også afganger til centrum døgnet rundt.

Heathrow i London

Mellem London City Lufthavn og Londons centrum er der både dagtimetogforbindelser og busselskaberne Arriva døgnet rundt.

For dem, der ønsker at tage en taxa til centrum, er der officielle taxiselskaber forbundet med alle lufthavne. Der er også mulighed for at leje en bil på alle lufthavne i London. På grund af den store konkurrence er priserne relativt rimelige.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Flyg till London