London/Museum/Sigmund Freud Museum

Sigmund Freud Museum

Freud Museum, er et museum i London dedikeret til den velkendte psykolog/psykiater Sigmund Freud. Museet ligger i huset, som Sigmund Freud boede med sin familie i de sidste år af hans liv, ved 20 Maresfield Gardens. Freud fik lov til at bo i huset i cirka et år, før han døde i september 1939, dog valgte hans datter Anna Freud at blive i huset og boede der, indtil hun selv døde i 1982. Anna Freuds ønske var, at huset skulle omdannes til et museum til hendes far efter hendes dør, som det også blev, og derefter åbnede for offentligheden i juli 1986.

Museets første sal består af en hall, en spisestue og Sigmund Freuds studie og bibliotek. Du har også oprettet en lille butik på første sal, hvor du kan købe ting relateret til Sigmund Freud. På anden sal er der et filmrum, hvor du kan se klip relateret til Freud og hans familie, og der er også Anna Freuds værelse samt et rum, hvor du har midlertidige udstillinger af f.eks. samtidskunst eller kunst relateret til Sigmund Freud.

Der er to Freud-museer i verden, et i Wien i Østrig og et i byen Příbor i Tjekkiet. Museet i Příbor er huset i huset, hvor Sigmund Freud blev født og voksede op.

Officiel hjemmeside: Sigmund Freud Museum i London

Sigmund Freud Museum i London

Rup11 / CC BY-SA

Kort om Sigmund Freud

Sigmund Freud kommer faktisk fra Østrig (hvoraf nogle nu hører til Den Tjekkiske Republik), men måtte flygte fra nazisternes herjinger i slutningen af ​​1930'erne og endte i London. Freud er blevet kendt som en af ​​de mest indflydelsesrige mennesker, når det kommer til mental sundhed, herunder Freud, der grundlagde psykoanalyse. Freud arbejdede også meget med drømmetydning, faktisk hans mest berømte værk handlede om drømmetolkning og blev udgivet i 1900.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Sigmund Freud Museum

Kort til Sigmund Freud Museum

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Sigmund Freud Museum er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.