London/Museum/Sherlock Holmes Museum

Sherlock Holmes Museum i London

Sherlock Holmes Museum er dedikeret til den legendariske detektiv af Sir Arthur Conan Doyles bøger. Museet er naturligvis placeret på Baker Street, hvor den verdensberømte Sherlock Holmes boede. Kom tilbage i tiden og ind i Sherlock Holmes verden, som er så rigtig, at du næsten glemmer at han er en fiktiv person. Ifølge bøgerne levede Sherlock Holmes og Doctor Watson her mellem 1881 og 1904. Huset blev bygget i 1815 og er i dag beskyttet af dets arkitektoniske status.

Huset blev brugt i 1936. Lejlighedens berømte første sal er stadig i klassisk viktoriansk stil, og interiøret er præcis som beskrevet i bøgerne. Her på Mister Holms gamle arbejdsstue kan besøgende sætte sig i detektivets lænestol ved pejsen og stille et foto.

Sherlock Holms ejendele

Alle Sherlock Holms vigtigste ejendele kan ses på museet, forstørrelsesglasset, violinen, notebooken, tøflerne og den berømte hat. Besøgende får også et indblik i Sherlocks mest private papir og bevis fra nogle af hans detektivfelter. Ud over Sherlocks studierum og soveværelse på første sal kan du også se Dr. Watsons soveværelse og værelset tilhørende deres udlejer, kone. Hudson. Museets gæster kan også se Dr. Watsons dagbog med personlige, håndskrevne noter.

Sherlock Holmes Museum i London

På tredje sal af huset kan du se en udstilling af voksfigurer, der er berømte scener fra Sherlock Holmes historier. I museets butik kan besøgende købe små, pæne souvenirs og antikviteter.

Officiel hjemmeside: Sherlock Holmes Museum i London

🇸🇪 Denne side på svensk: Sherlock Holmes Museum

Kort til Sherlock Holmes Museum

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Sherlock Holmes Museum er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.