London/Museum/National Gallery

National Gallery i London

Da Vinci, Michelangelo, Van Gogh og Rembrandt. Disse flotte kunstnere og mange flere kan opleves på British National Museum - National Gallery - som har en af ​​Europas største og fineste kunstsamlinger.

National Gallery ligger lige udenfor Trafalgar Square og rummer over 2 300 værker fra 1250 til 1900. Værkerne er opdelt i fire sektioner, der hver især fokuserer på deres egen tid: 1250-1500, 1500-1600, 1600-1700 og 1700-1900. Den første æra er i den seneste konstruktion af Sainbury Wing. Her finder du blandt andet Botticelis mesterværk "Venus og Mars". Andre gode kunstnere repræsenteret på museet er Leonardo da Vinci, Turner, Rembrandt, Gainsborough, Cezanne, Monet, Renoir og Van Gogh. Nogle af de største værker er Van Goghs "Sunsick" og Leonardo da Vinci's "Madonna in the Cave". Galleriet har især en stor samling i tidlig renæssance og post-impressionisme. Ud over den permanente kollektion er der også regelmæssige specialudstillinger.

Grundlagt med en privat samling

Nationalgalleriet blev grundlagt i 1824, da den engelske stat købte omkring 40 malerier fra en privatperson. Derefter steg samlingen med stor hjælp fra forskellige private donationer. Bygningen er også en smuk udsigt, den blev bygget i 1831, og den smukke klassiske facade er siden uændret uændret.

National Gallery i London

Besøgende har mulighed for at leje en lydoptagelse, hvor du får information om de enkelte malerier, der bliver fortalt via hovedtelefoner, mens du mangler rundt i galleriet. Der er også guidede ture hver dag, og desuden organiserer museet forelæsninger, filmshows og specielle arrangementer for både børn og voksne.

Den nærmeste metrostation er Charing Cross Station.

Officiel hjemmeside: National Gallery i London

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: National Gallery

Kort til National Gallery

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London National Gallery er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.