London/Attraktioner/Westminister Abbey

Westminister Abbey i London

Westminister Abbey åbner dørene til en vigtig del af engelsk historie. Den gamle klosterkirke er over 900 år gammel og har været det sted, hvor mange monarker har modtaget deres kroner, såvel som både kongelige og andre vigtige mennesker har haft begravelse. Kirken er en meget populær attraktion og har mere end 1 million besøgende hvert år.

Westminister Abbey er en stor gotisk kirke, der oprindeligt tjente som klosterkirke - derfor navnet Abbey. Det var kong Edward Confessor, der lod kirken blive bygget omkring 1045-1050. Kirkens officielle navn er Collegiate Church of St. Peter og ligger i Westminister-distriktet, meget tæt på Westmininster Palace og Big Ben.

Historisk kirkegård

Alle engelske monarker er blevet kronet, gift og begravet i Westminster Abbey siden 1066. Men med undtagelse af Edward V og Edward VIII, som aldrig blev kronet. Nuværende bygninger går tilbage til det 13. og 17. århundrede, og bygningerne er således op til 700 år gamle.

På Westminister Abbey's kirkegård begraves konger, dronninger, statsmænd, digtere, filosoffer og forskere. Blandt de store personligheder er Isaac Newton og G. F. Handel. Disse to ligger i det, der kaldes Poets Corner, som ligger i den sydlige del af kirken. Poets Corner var oprindeligt en begravelsesplads for digteren Geoffrey Chaucer, men senere også til andre store kulturelle personligheder. Charles Dickens, T.S. Eliot, William Blake og William Shakespeare hvile også her.

En anden berømt attraktion er den ukendte soldiers grav, der kom til 11. november 1920. Denne grav indeholder en ukendt soldat dræbt på slagmarken under Første Verdenskrig. Detaljerne om hans død og hvor han døde, er blevet holdt hemmelige, så graven kan symbolisere alle soldater, der faldt under krigen.

Kirken har en lang historie og byder regelmæssigt på nye overraskelser. I 2005 blev Edward I's grav, bedre kendt under navnet Edward the Confessor, fundet under en mosaik foran alteret. Ved hjælp af radarteknologi er disse og andre kongelige gravsteder blevet fundet.

Westminister Abbey i London

Museum med skatte fra middelalderen

På Westminister Abbey Museum kan man se materiale og andre skatte fra middelalderen, dele af gamle skulpturer, Mary IIs tro og kopier af gamle regaler som kroner og spirer. Men kirken fungerer ikke kun som museum, men bruges også af tusindvis af kristne faste kirkebesøgende. Guddommelige tjenester og andre begivenheder holdes stadig.

Den nærmeste metrostation til Westminister Abbey er St. James Park.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Westminister Abbey

Kort til Westminister Abbey

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Westminister Abbey er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.