London/Attraktioner/Tower of London

Tower of London

I Tower of London kan man ikke kun finde Crown Jewels og Beefeaters, men også torturere kamre. Tower of London - eller bare Tower - blev grundlagt i 1078 af William The Conqueror. Det hvide tårn er den ældste del af kongeslottet og fra det tidspunkt, hvor slottet blev grundlagt. I årenes løb er tårnet blevet genopbygget flere gange, og i dag er slottet et stort kompleks af flere bygninger. I dag er slottet designet som et museum og en af ​​Londons mest besøgte attraktioner.

Tower of London har en blodig historie

Museet fortæller om Tower of London's begivenhedsrige og blodige historie. Der er mange sande og grusomme historier knyttet til slottet: torturkamre, henrettelser, barbariske konger og meget mere. Derudover optager myterne og spøgelseshistorierne meget plads i historien. Mest af alt er Tower kendt for sine rødklædte Beefeaters, der beskytter slottet.

Udover at være en kongelig bolig har slottet også tjent som fængsel for folk med høj status i samfundet. Her har berømtheder som Rudolf Hess og Lady Jane Gray taget fanger. Mange skæbner er også blevet dannet i de store bygninger. En af myterne omkring Tower er ravne, ifølge legenden betyder det kongressens fald, hvis de engang forlader Tower of London.

Tower of London i London

Mange muligheder for guidede ture

Besøgende har mulighed for at leje en lydguide med historien bag tårnet, som de så har i ørerne, når de går rundt. Men det er også muligt at bestille personlige vejledninger. Det hvide tårn er en af ​​de mest interessante dele af slottet. Her er guidede ture flere gange om dagen, med masser af spændende baggrundsfakta og skøre historier om tårnets historie. Et af de mindre skræmmende seværdigheder i slottet er samlingen af ​​kronjuveler på Jewel House, hvor du blandt andet kan finde sværd og 1000 årige diamanter og ædelsten.

Den nærmeste metrostation er Tower Hill, og med tog, stå af ved en af ​​Fenchurch Street eller London Bridge stationer.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Tower of London

Kort til Tower of London

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Tower of London er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.