London/Attraktioner/London Eye

London Eye i London

London Eye er en af ​​byens største vartegn. Det 135 meter høje pariserhjul har spundet i Themsen siden årtusindskiftet. Med en hastighed på mindre end en kilometer i timen kan besøgende nyde udsigten over byen fra verdens største pariserhjul.

Fantastisk udsigt

På en klar dag kan du se 40 kilometer fra det store pariserhjul, der er blevet en af ​​Londons mest populære turistattraktioner. Hjulet var planlagt til at åbne den 31. december 1999 ved årtusindskiftet. Men på trods af syv års forberedelse til at opbygge London Eye viste tekniske problemer en pind i hjulet, og åbningen måtte udskydes i en måned.

Ved foden af ​​London Eye venter folk at komme til og fra uden at holde hjulet stoppet. Hastigheden er kun 1 km i timen, så der er masser af tid til at komme i gang. Der er også masser af tid til at nyde udsigten i hjulet, der tager omkring 30 minutter at spinde. Hvis det er muligt, bør du vælge at opleve London Eye på en klar dag, hvor du får en imponerende udsigt over byen. Pas på, men nogle gange kan det være meget lang kø og forvente at stå og vente i næsten to timer, før du går videre.

Udsigt fra London Eye i London

Kombiner med bådtur

London Eye kan kombineres med en 40-minutters tur til Themsen fra London Eye til Tower of London og tilbage. Det nye vartegn er tæt på mange andre attraktioner, herunder parlamentet og Big Ben. De nærmeste metrostationer er Westminister og Waterloo, begge inden for fem minutters gåafstand fra hjulet. Busser 211, 24 og 11 kan også bruges.

En sjov ting er, at London Eye selv eksisterer som emoji 🎡!

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


London Eye i London

🇸🇪 Denne side på svensk: London Eye

Kort til London Eye

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London London Eye er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.