London/Attraktioner/HMS Belfast

HMS Belfast i London

HMS Belfast har overlevet Anden Verdenskrig og adskillige andre internationale operationer. HMS Belfast er et gammelt krigsskib bestående af ni etager, som i dag ligger i Themsen, hvor hun kan opleves i form af et museum. Hvert år går over 250.000 mennesker om bord på dette militærhistoriske fartøj.

Et gammelt krigsskib

I Themsen, mellem Tower Bridge og London Bridge, er HMS Belfast - det gamle krigsskib, nu designet som et imponerende museum. På ikke mindre end ni dæk styres gæsterne gennem en velbevaret engelsk historie, og det føles næsten som ombordstigning en tidsmaskine.

HMS Belfast var designet til at beskytte handel og store offentlige aktiviteter både på land og til søs. Hun er bedst kendt for hendes deltagelse i Anden Verdenskrig, hvor hun spillede en vigtig rolle i bekæmpelsen af ​​det tyske slagskib Scarnhorst, samt for hendes deltagelse på D-dagen den 6. juni 1944, hvor England og de allierede tropper invaderede Normandiet. I 1962 var HMS Belfast på den sidste udenlandske opgave i Singapore. Hun tjente i Royal Navy indtil 1965, og i 1978 blev hun et museum. HMS Belfast er det første skib, der er bevaret som en kulturarv siden Lord Nelson's HMS Victory.

HMS Belfast i London

For at finansiere bevarelsen af ​​skibet har HMS Belfast flere kommercielle aktiviteter som leasing af lokaler til forskellige arrangementer, for eksempel til produktlanceringer, konferencer og fester. Skibet tilbyder hyggelige værelser og lækker mad til op til 450 gæster. Ifølge selve museet er skibet på plads nummer 8 på listen over populære steder at blive gift - dels på grund af den fantastiske udsigt. Herfra kan du se Tower of London over Themsen og den smukke Tower Bridge. I 2004 afholdt rapper Eminem en koncert på båden til en eksklusiv crowd på 100 personer. Fartøjet har også været brugt i flere reklamer.

HMS Belfast ligger på Morgans Lane og er åben for besøgende hele året med undtagelse af nogle helligdage. Fra 1. marts til 31. oktober er åbningstiderne fra kl. 10.00 til 18.00 og fra 1. november til 28. februar åbningstiden er kl. 10.00-17.00. Fartøjet lukker for nye besøgende 45 minutter før lukketid. Du har brug for ca. 2 timer til at besøge.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: HMS Belfast

Kort til HMS Belfast

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London HMS Belfast er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.