London/Attraktioner/Buckingham Palace

Buckingham Palace i London

Buckingham Palace blev afsluttet i 1703 og er hjemsted for den engelske monark. Ud over bygningens udseende, der imponerer i slutningen af ​​Green Park, er skiftet hovedattraktionen af ​​slottet. Især børnene elsker bjørneskindshudklædte vagter, der marcherer foran slottet hver morgen.

Bygget til Queen Charlotte

Bukingham Palace blev bygget til Queen Charlotte, så hun ville have et sted at bo i London. Slottet blev derefter monarkens officielle bopæl, da dronning Victoria overtog tronen i 1837. Selv i dag er slottet den britiske monarks administrative hovedkvarter og dronningens og hendes mandens officielle bopæl. Derudover bor hertugen af ​​Edinburgh der også. Det er her på slottet, at dronningen modtager statsbesøg og modtager andre gæster.

Dronning Victoria kaldte Buckingham Palace en skam for hele nationen. Hendes afsky for den store bygning er svært at forstå. I slutningen af ​​den aflange grønne park ser slottet virkelig til at trives. Det er blevet restaureret flere runder og bygninger er blevet tilføjet, men den oprindelige arkitektur er blevet bevaret. Slottets gamle port, Marbel Arch, blev flyttet i begyndelsen af ​​1900'erne og er i dag lige uden for Hyde Park nær Speakers Corner.

Buckingham Palace i London

Du kan besøge slottet

Nogle dele af slottet er åbne i særlige perioder. Fra august til september er statsrummet åbent, mens Royal Mews er åbent hele året rundt. Den førstnævnte koster omkring £ 15 pr. Voksen i indgangsgebyret. Her kan gæsten se flotte engelske og franske møbler, porcelæn og ikke mindst en imponerende privat samling af malerier fra bl.a. Rembrandt. Priserne er lidt lavere for børn, og der er rabat ved køb af en familie billet.

Soldat udveksling er populær

Palads hovedattraktion er soldat udvekslingen. Soldaterne i deres røde uniformer og bjørneskindshatte, bevogter dronningens bopæl, ændrer sæt på. 11.30 på hverdage og 10 om søndagen. Det er dog kun hver anden dag, at bevogtningen finder sted, så det kan være en ide at spørge det lokale turistkontor, før de går til Buckingham Palace. Oplysningerne findes også på hjemmesiden: www.changing-the-guard.com. De nye vagter marcher seriøst og stolt af Welington Barracks, hvor de erstatter de gamle vagter. Dette kan ses på den anden side af de store gitter omkring slottet.

Buckingham Palace kan nås med metro til Green Park eller St. James.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Buckingham Palace

Kort til Buckingham Palace

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Buckingham Palace er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.