London/At gøre/Shopping i London

Shopping i London

Oxford Street er måske Londons mest berømte shoppinggade. Der er mere end 300 butikker, herunder Marks & Spencer, HMV (boghandel), Zara, Gap, H & M, Top Shop, Urban Outfitters, Adidas, Nike og Selfridges. Sidstnævnte er Englands næststørste stormagasin. Det største stormagasin kaldes Harrods, og tilbyder 7 etager med eksklusiv shopping indenfor alt fra kæledyr til møbler. Det er også på Oxford Street, man finder Primark, et shoppingparadis for dem, der elsker at købe de nyeste mode tøj, tasker og tilbehør til ekstremt lave priser.

Nice sidegade med mange gode tilbud

Der er flere shopping, der findes i Oxford Street sidegade. I Regent Street er modebutikkerne i hjertet af byen, med nogle af Londons ældste butikker. Undergrundsstationerne Oxford Circus og Piccadilly Circus ligger i hver ende af Regent Street. En anden sidegade er New Bond Street - eller bare Bond Street - der tilbyder fashionable, lidt dyrere shopping.

Gaden er populær blandt berømtheder, og det er et af Londons mest eksklusive shoppingområder. Parallelt med Regent Street, Carnaby Street, som både har en hyggelig og trendy atmosfære, har street fashion og designer tøj fra nye lovende talenter.

Shopping i London

Moderne streetwear og designerbutikker

En anden god shoppinggade er Kings Road, som tilbyder en god blanding af moderne streetwear og designerbutikker - både tøj og møbeldesign. Den nærmeste metrostation er Sloane Square. For dem, der søger eksklusive mærkevarer og de seneste trends fra verdens modebutikker, er butikker og stormagasiner af Knightsbridge og Brompton Road en oplagt mulighed. Tag metroen til Knightsbridge.

I området omkring Covent Garden finder du både modetøj og mange små, pæne specialbutikker. Covent Garden Market tilbyder antikviteter og kunsthåndværk. Der er en rigtig god stemning omkring markedet, og du ser ofte folk, der spiller musik eller udfører en slags gadeunderholdning. Nærmeste metrostationer er Covent Garden og Leicester Square. En af Londons specialiteter er blot markeder, og der er mange derimellem.

Guld købere kan lave et klip

I London kan guld også være relativt billigt, se her for den nuværende guldpris, så du kan sammenligne.

Portobello Market strækker sig langs Portobello Road, der ligger i Notting Hill. Du bør besøge markedet fredag ​​eller lørdag, hvor der anvendes tøj og antikviteter af enhver art. I den nordlige del af markedet fortsætter de unge ambitiøse designere. På hverdage er det for det meste frugt og grøntsager, men der er flere valgmuligheder i området, der også er værd at kigge rundt. Den nærmeste metrostation er Notting Hill Gate og Ladbroke Grove.

I området omkring Camden Market kan du kigge rundt i flere tusinde butikker og boder med brugt tøj, kunst, smykker, møbler og meget mere. Faktisk er hele Camden Town et stort handelsområde, og kun atmosfæren er en oplevelse i sig selv. Nærmeste metrostationer er Camden Town eller Chalk Farm.

Hvis du vil gå i Jamie Olivers fodspor, besøg Borough Market, hvor der sælges god mad af alle former og størrelser. Markedet ligger ved Stoney Streets i London Bridge Station.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Shopping i London