London/At gøre/Restauranter i London

Restauranter i London

I London serveres fremragende retter fra hele verden. Glemt Fish n 'Chips, London tilbyder lækre gourmetretter til enhver smag. London er også fyldt med gode caféer, sund fastfood, økologisk mad og meget mere. Her er nogle forslag til, hvor sult kan gøres i London.

The Fat Duck

Hvis du ikke har noget imod at betale omkring $ 1000 for en menu, læs videre. På The Fat Duck får du gourmetmad fra den absolutte verdensklasse, og restauranten blev stemt til verdens bedste restaurant for nogle år siden. Skålene tilbyder ofte nogle alternative kulinariske oplevelser på denne tre-stjernede Michelin-restaurant, men for at få en smag skal et bord bestilles tre måneder i forvejen!

Wolseley

Denne populære café-restaurant ligger i bilens showroom i Wolseley Motors gamle showroom. Med en elegant gammeldags indretning og livlig atmosfære serveres nogle af Londons fineste retter i den finere café genre. Klassisk engelsk morgenmad med æg, bacon, bagt bønner, pølser, svampe og så videre koster omkring 14 pund. Wolseley ligger i Piccadilly, og den nærmeste metrostation er Green Park.

Locanda Locatelli

Et fremragende valg, hvis du vil spise italiensk køkken med et moderne touch. Restauranten har for nylig vundet prisen som Londons bedste italienske restaurant. Locanda Locatelli ligger på Seymour Street ved metrostationen Marble Arch.

Haandi

Hvis du vil spise indisk er dette en af ​​Londons absolut bedste restauranter. Restauranten er ganske luksuriøs og menuen består af utroligt lækre retter fra det nordlige Indien. Haandi ligger på Cheval Place på Knightsbridge Underground Station.

Mr. Chow

Mr. Chow er synonymt med verdensklasse kinesisk mad til lokalbefolkningen i London, og der er også Mr. Chows i New York og Beverly Hills. For eksempel i pæne værelser med spejle på væggene serveres peking kylling med valnødder og lækre retter med hjemmelavet pasta.

Roast

Hvis du vil prøve ægte engelsk gårdsmad, er Roast et godt alternativ. Her får du kun de bedste ingredienser fra lokale producenter, og Roast er også placeret på Borough Market, Londons berømte madmarked. For eksempel, prøv en engelsk morgenmad med alt det skal indeholde for kun omkring £ 12. Roast er placeret på Stoney Street på London Bridge London Undergrundsstation.

Shepherds

En anden stor mulighed for engelsk mad. Restauranten ligger tæt på parlamentet og serverer traditionel engelsk mad som fiskekager, lækre pølser og et stort udvalg af tærter.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Restauranger i London