London/At gøre/Oxford Street

Oxford Street i London

Londons mest berømte shoppinggade, Oxford Street. Det starter ved Marble Arch i det nordøstlige hjørne af Hyde Park og går forbi Oxford Circus ned til St. Giles 'Circus og Tottenham Court Road.

Gaden har over 300 butikker, der tilbyder alt hvad du behøver når det kommer til mode: tøj, tasker, sko, elektronik, sportstøj, skønhedsprodukter og meget mere i forskellige prisniveauer. Mange kendte mærkeforretninger er også placeret på Oxford Street, som Zara, Gap, Urban Outfitters, Nike Mexx, Mango, Monsoon, Frensch Connection, Esprit, Bik Book, New Look, Next og Adidas. Derudover er der flere store stormagasiner som Marks & Spencer, John Lewis og Selfridges. Sidstnævnte er Englands næststørste efter Harrods og har været på samme sted i næsten 100 år.

Oxford Street huser også Primark, et shoppingparadis for dem, der elsker de nyeste modearter i tøj, tasker og tilbehør til lave priser.

Oxford Street i London

Ikke bare butikker og shopping

Oxford Street er dog mere end bare tøjbutikker. Her finder du boghandel HMV, Disney Store og den store Zavvi, som har alt i musik, spil, DVD, iPod og meget mere. På Tottenham Court Road finder du en bred vifte af elektronikforretninger. Oxford Street er også et godt sted at være lidt sød, da der er mange forskellige caféer, muffinseksperter og bagelsbagerier.

Den nærmeste metrostation er Oxford Circus, Bond Street, Marble Arch eller Tottenham Court Road (ved St. Giles 'Circus).

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Oxford Street

Kort til Oxford Street

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Oxford Street er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.