London/At gøre/O2 Entertainment District

O2 Entertainment District

Til højre for Themsen ligger der engang kaldt Millenium Dome, som nu er omdannet til et stort underholdningscenter under navnet O2. Her kan du blandt andet høre musik live, gå på biografen, se udstillinger og spis på restauranten.

Tidligere Millenium Dome

Den 31. januar 1999 åbnede Millenium Dome ved årtusindskiftet. Det første år efter åbningen indeholdt Millenium Dome en udstilling kaldet Millenium Experience for at fejre begyndelsen af ​​det tredje årtusind. Efter et år blev udstillingen imidlertid fjernet, så arenaen blev efterladt tom, og bygningens fremtidige brug endte under stor debat i de følgende år. Men i 2005 blev bygningen omdøbt til O2 og er i dag et såkaldt underholdningsområde, som omfatter en indendørs arena, en biograf, et mødested, et udstillingsområde samt restauranter og barer. O2 blev indviet sommeren 2007 med en koncert af Bon Jovi. Arenaen kan rumme op til 20.000 mennesker og er et af Europas største indendørs områder.

Ud over den store arena er der også den indendørs gade Underholdning Avenue under det store tag på O2. Entertainment Avenue har kunstige palmer og andre dekorationer, der skaber en hyggelig og moderne stemning. Gaden minder om et indkøbscenter, men huser restauranter, barer, biograf og meget mere. Biografen har ikke mindre end 11 haller, herunder en af ​​Londons største 22-meter skærmbilleder.

O2 Bubble er navnet på bygningens udstillingsområde, som består af tre etager. O2s arena hedder IndigO2 og har været vært for koncerter med kunstnere som Chris Brown, Sugerbabes, The Eagels, Prince og Usher.

Udenfor O2's tag er der 12 støttetårne, hvilket betyder at bygningen ligner en stor nålepude. Disse 12 tårne ​​er beregnet til at symbolisere dette års 12 måneder, og taget er det største kontinuerlige tag i verden. Hele bygningens diameter er 365 meter, som skal symbolisere årets hver dag. Denne store nålepude er placeret i Greenwich-halvøen i sydøst London. Den nærmeste metrostation er North Greenwich.

O2 i London

Officiel hjemmeside: O2 i London

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: O2 Entertainment District London

Kort til O2 Entertainment District

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London O2 Entertainment District er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.