London/At gøre/Londons natteliv

Londons natteliv

Ministry of Sound

Foruden at være Londons første og største husklub er Lydministeriet et verdensberømt mærke med klubber i andre dele af verden, ture, rekordproducenter og meget mere. På "MoS", som det hedder, kan man frigøre de tunge rytmer fra nogle af verdens bedste DJ'er. Adressen er 103 Gaunt Street, og den nærmeste metrostation er Elephant & Castle.

Fabric

Fabric er måske Londons største dansestue med plads til over 1.000 mennesker. I rustikke værelser danser man til underjordisk musik om natten. Adressen er 77a Charterhouse Street, ved Farringdon Tube Station.

Egg

Egg er en anden velbesøgt klub, der ligger i King's Cross-området, som er blevet en af ​​Londons mest populære klubber i de senere år. Adressen er 200 York Way.

Hoxton Bar and Grill og Boombox

Hoxton Bar and Grill er en forholdsvis beskeden og afslappet bar, men stadig et af de bedste steder i London for at opdage det seneste. Søndag bliver baren en Boombox-klub, hvor kendte personligheder ofte besøger. Om søndagen er modeverdenen repræsenteret af designere og fotografer. Adressen er 2-4 Hoxton Sqaure, og den nærmeste metrostation er Old Street.

The Lamb

London er kendt for sin pubkultur. Denne pub daterer sig tilbage til 1720'erne, men siden en renovering fra det 19. århundrede har The Lamb mørkt træværk og lædermøbler. Adressen er 92 Lamb's Conduit Steet på Russel Square undergrundsstation.

Argyll Arms og Prince Albert

To andre gamle viktorianske barer, der holder stilen til det 19. århundrede i London. Argyll Arms er placeret på Seymour Street omkring Oxford Circus. Prins Alfred åbnede i 1860'erne og ser stort set ud som det gjorde da. Det ligger på Formosa Street ved Warwich Avenue metrostation.

Der er masser af gode steder at gå ud i London, om du vil snakke og drikke god øl eller danse natten væk. Men vær opmærksom på at mange diskoteker lukker lidt tidligere end vi er vant til, og det er derfor en god idé at starte aftenen lidt tidligere. Man bør ikke være nervøs for at finde et godt sted at feste. I betragtning af områder som Soho, Camden, Covent Garden eller Piccadilly Circus er der masser af barer og diskoteker i samme område. På nogle steder er der smilende mennesker på gaden, der tiltrækker glade mennesker til bestemte diskoteker i området. Ved at spørge de forskellige hjul, kan du hurtigt få et overblik over, hvad terrænet tilbyder, og ofte tilbydes rabat eller prioritet i køen. En ting er sikkert: uanset hvilken dag i ugen du skal kede sig om natten i London!

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: Nattliv och uteliv i London