London/At gøre/London Zoo

London Zoo i London

London Zoo ligger i hjertet af byen i Regent's Park og har over 750 forskellige dyrearter og i alt over 15.000 dyr. Således har haven en af ​​Storbritanniens største samlinger af dyr og er et populært rejsemål for både lokale og turister.

London Zoo blev grundlagt i 1828 og blev verdens første videnskabelige zoo. Det var oprindeligt et sted for videnskabelige studier, men blev senere åbnet for offentligheden. Det var også den første zoologiske have at åbne en afdeling specielt beregnet til børn. I dag kan gæsterne opleve et varieret dyreliv i disse forskellige afdelinger. Der er endda en sektion for fugleture med en lille bro og en vandløb, hvor eksotiske fuglearter, der flyver frit, kan ses.

Perfekt til familier med børn

Især børn vil elske London Zoo, der tilbyder timevis af underholdning blandt dyr af alle farver og former: næsehorn, slanger, giraffer, pingviner, aber, elefanter, tigre, fugle og meget mere. I et stort akvarium kan du også studere et rigt og varieret havliv.

Haven har et "Happy Families-område" med legende aber og surikater (som den lille sjove Timon i Lion King). En anden vigtig tid for familier med børn er fodringstider for pingviner og pelikaner, det må ikke gå glip af!

Dyr på London Zoo

London Zoo ligger i Regents Park, 10 minutters gang fra metrostationen Camden Town.

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: London Zoo

Kort til London Zoo

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London London Zoo er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.