London/At gøre/London Dungeon

London Dungeon i London

London Dungeon er et skræmmende museum, der tager den besøgende på en rejse gennem de mest skræmmende begivenheder i engelsk og europæisk historie. London Dungeon er ikke et fælles museum, hvor besøgende går og beundrer en udstilling passivt, hvis du vågner ind i museet, skal du regne med helt uforudsigelige hændelser, og at pulsen stiger op i loftet mere end én gang.

Skuespillere og seje indtryk

I en inferno af tilsyneladende troværdige skuespillere og specielle effekter tager London Dungeon besøgende på en rejse til de dystre begivenheder i engelsk og europæisk historie. Blandt de mange udstillinger finder du for eksempel Jack The Ripper, Sweeny Todd, den store ild i London, Dommedag, torturinstrumenter fra middelalderen, den franske revolution og rekonstruktioner af mange andre makabere begivenheder. I 2004 er "Boat Ride to Hell" en fornøjelsestur, hvor passagererne kan udfordre deres frygt for både mørke og drukning. En anden interaktiv oplevelse er "Labyrinth of lost", som er en stor labyrint af spejle på alle vægge, hvor de, der tør at gå ind, skal kæmpe tilbage i tiden!

Dukke på London Dungeon

Museet åbnede i 1976 og har over tid udviklet sig til et interaktivt museum af shows, spil og lyd / lyseffekter, der giver besøgende både tæt kontakt med historiske begivenheder og et og samme adrenalintilskud. På trods af det konstante humoristiske tegn, kan Dungeon gøre armernes hår endnu for de mest bange besøgende. Halvvejs gennem museet er besøgende udsat for et show, hvor folk (skuespillere) kaldes som testkaniner til at teste forskellige torturmaskiner. Derefter bliver gæsterne sat i retssalen og tvunget til at indrømme mærkelige forbrydelser.

London Dungeon ligger på Tooley Street, nær metrostationen London Bridge.

Officiel hjemmeside: London Dungeon i London

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: London Dungeon

Kort til London Dungeon

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London London Dungeon er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.