London/At gøre/London Aquarium

London Aquarium

Londons store Aquarium er en af ​​byens største attraktioner - især for familier med børn. Med 500 forskellige arter fordelt på alt fra korallfisk og ferskvandsfisk til regnskovsfisk og robotfisk, er det nok for både store og små fisk.

En af Europas største

Londons akvarium, som er et af Europas største akvarier, ligger tæt på Themsen lige uden for det store pariserhjul London Eye. Her kan du se klovnfisk, klipper, seahorses, to meter lange hajer og nogle af verdens mest giftige fisk. Dem, der tør at røre nogle af dyrene, såsom søstjerner og krabber. Samlet set er akvariet hjemsted for mere end 500 forskellige arter i over 50 akvarier.

Alt er gjort for at give fiskerne et godt og naturligt miljø, som samtidig er tilgængeligt for de besøgende. Således er akvariet opdelt i 14 forskellige afdelinger afhængigt af hvor fiskens naturlige habitat er. Eksempler på områder er regnskov, Indiske Ocean, koralrev, floder og tropisk ferskvand.

London Aquarium i London

Akvariet har et særligt børneområde, hvor de yngste i familien kan komme med en "virtuel krydstogt" omkring de 14 områder i akvariet, de kan lære mange sjove ting om fisk og se billeder af farverige fisk fra hele verden. Nye arrangementer er organiseret hele tiden, især for børn.

Adopter en fisk

For ægte fiskelskere er det muligt at vedtage en fisk. Den der adopterer få, ud over et certifikat, smukke billeder af fisken, gratis billetter og andre små gaver. Pengene går til akvariet's forsknings- og beskyttelsesprojekt. Gennem medierne og samarbejdet med forskellige organisationer arbejder London Aquarium for at øge fokuset på beskyttelse af det marine liv over hele verden. Ud over levende fisk er der også en rigtig robotfisk til fiskens samling. Den lille computer fisk leveres af Essex University og kan svømme rundt og orientere som en rigtig fisk.

Officiel hjemmeside: London Aquarium

Oplevelser i LondonIndeholder reklamelinks til GetYourGuide.com

For dem, der besøger mulighederne for oplevelser og eventyr er næsten uendelige. Nedenfor finder du nogle af de mest populære oplevelser og aktiviteter såsom har at byde på. Udforsk, vælg og book det, der tiltrækker dig mest for virkelig at gøre din rejse mindeværdig!


🇸🇪 Denne side på svensk: London Aquarium

Kort til London Aquarium

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London London Aquarium er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.