London/At gøre/Harrods stormagasin

Harrods stormagasin i London

Harrods stormagasin er ikke kun stor, det er enormt! Det er faktisk en af ​​verdens største stormagasiner, og du bør ikke blive overrasket, hvis du går tabt i de mange værelser - du bliver ikke den første.

Kun et besøg er det værd

Selvom du ikke vil eller har råd til at shoppe i Harrods, skal du stadig gå der bare for oplevelsen. Stormagasinet er som en god udstilling af alle slags varer og kan være en oplevelse at bare se på og være imponeret over. Det er ikke som et almindeligt indkøbscenter, hvor forskellige billige tøjkæder er repræsenteret, og en amerikansk fastfood restaurant er i midten, er Harrods fyldt med luksus fra første til syvende etage!

Varemagasinet blev grundlagt i 1849 af Charles Henry Harrod, i dag er bygningen en smuk arkitektonisk oplevelse med sine jugendvinduer. Da familien Fayed købte Harrods i 1985, blev det besluttet at udvide. Familien betalte 615 millioner £ for virksomheden og investerede endnu 300 millioner £ i renovering. I dag er Harrods en af ​​verdens absolut største stormagasiner.

Harrods i London

I alt har Harrods 7 etager, og bygningen var den første i verden for at have rulletrapper installeret. På toppen af ​​den rullende trappe blev nervepacer tilbydet brandy for at berolige deres nerver. Harrods motto er "Alt for alle mennesker overalt", og stormagasinet indeholder også mere end 330 virksomheder, alt hvad du vil have, når det kommer til tøj, parfume, musik, sportsudstyr, smykker, møbler, legetøj, mad og meget mere. Du kan endda købe dit nye kæledyr hos Harrods, og der er også en særlig brudeafdeling, og i december er der en imponerende julegave.

Mange restauranter

Ud over almindelige butikker er der også skræddere, boblebade, frisører og cateringfirmaer på Harrods. Der er også omkring 30 restauranter i bygningen, der serverer alt fra tapas til sushi. På den anden side af gaden finder du også Harrods 102, som har butikker som HMV (boghandel) og den eksklusive tøjbutik Turnbull & Asser. Harrods har været synonymt med luksus og ekstravagance siden den blev grundlagt for godt 150 år siden.

På en travl dag har Harrods op til 300.000 tusinde kunder. Harrods har gennem årene haft flere kendte kunder som Oscar Wilde, Sigmund Freud, A.A. Milne og flere medlemmer af den kongelige familie. Selv et par berømtheder har også arbejdet på Harrods, for eksempel Pierce Brosnan, der engang arbejdede på apoteket.

Harrods ligger på Brompton Road i Knightsbridge i det centrale London. Den nærmeste metrostation er Knightsbridge Station, der ligger på Piccadilly Line.

Officiel hjemmeside: Harrods i London

🇸🇪 Denne side på svensk: Harrods varuhus

Kort til Harrods stormagasin

Nedenfor finder du et kort, der viser, hvor i London Harrods stormagasin er placeret. Du kan også se om der er flere attraktioner i nærheden. Hold markøren over markørerne for at se, hvilket milepæl du ser, og klik derefter på markøren for at lære mere om interessepunktet.